Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on helmikuu, 2015.

Aarretaloon tutustujia

Kuva
Marge Robam  ja Helle Jöesaar-Eilonen ovat viikon 9 tutustumassa Tekstiiliin, vaatetukseen ja sisustukseen. Vaatetuksen päivänä he valmistivat kierrätyskankaista pussukat.

Messuilla

Kuva
Sisustusalan artesaaniopiskelijat ja opettajat olivat tutustumassa Tukholman sisustus- ja huonekalumessuihin. Mahtavasti oli katsottavaa ja koettavaa yhdelle päivälle. Tässä tunnelmia messupäivästä. http://www.stockholmfurniturelightfair.se/?sc_lang=en   Tässä hyvä yleiskuva tulevan kauden trendiväreistä ja kuvioista. Harleginin mallistosta. Tämä värimaailma pysähdytti ja tuntui todella kutsuvalta.... Tässä koko Aarretalon väki samassa kuvassa, s13s ryhmä ja opet! kiitos kaikille onnistuneesta matkasta, vaikka jalat taisi kaikilla olla tässä vaiheessa iltapäivää ihan poikki! Seuraavassa tulevan kauden tyylejä ja värimaailmaa Tukholman messujen näkökulmasta... Mahtavia, hienosti rakennettuja osastoja jäi mieleen runsaasti! Tämä värimaailma oli luotu värjäystä jäkälästä! Nahka ja turkis olivat näkyvästi esillä messuosastoilla. Tässä jälleen paljon messuilla nähtyä sinivihreää. Tyynyjen koko

Asiakastöiden parissa

Kuva
Tässä syntyy erilaisia sisustustekstiilejä ja suunnitelmia asiakkaiden kohteisiin sisustusalan opiskelijoiden toimesta. Asiakkaat on hankittu, suunnitelmat ja tarjoukset laadittu nyt valmistetaan tuotteita erilaisiin tiloihin. Projekteista löytyy kaikkea kotien laskosverhoista julkisten tilojen pintoihin ja tekstiilisuunnitelmiin sekä toteutuksiin.